Saima
    INTERNATIONAL

Saima International Oy, Kylänraitti 7, 11710 RIIHIMÄKI, Puh: 0400 305 997, Sähköposti: info@saimainternational.fi

Etusivu
URAKOINTI
Tehdaslattiat
Varastolattiat
Hotellikäytävät
Eläinsuojat
Pysäköintihallit
Autotallit ja -korjaamot
Terveydenhuollon lattiat
Kylmä− ja pakkashuoneet
Antistaattiset lattiat
Kemiallisesti kestävät lattiat
Betoniset säiliöt ja altaat
Varoaltaat
Tulityötilat
Liikuntasaumat
Lattiamerkinnät
Lattian huolto- ja paikkauskorjaukset
Vanhan betonilattian uudelleenpinnoitus
YHTEYDENOTOT
Yhteystiedot ja yhteydenottolomake
 


VANHAN PINNOITETUN BETONILATTIAN UUDELLEENPINNOITUS

Vanha pinnoitettu betonilattia voidaan usein uudelleenpinnoittaa eli tehdä uusi lattiapinnoite vanhan pinnoitteen päälle. Tällöin on yleensä tarkoitus saavuttaa säästöä pinnoitustyön kustannuksissa ja lyhentää pinnoitustyön vaatimaa aikaa.

Uudelleenpinnoittamista varten pitää paikan päällä tehdä tutkimus, jossa selvitetään vanhan pinnoitteen kunto, pinnoitteen alla olevan betonilattian kunto ja mahdollisesti vanhan pinnoitteen vaurioitumiseen johtaneet erityiset syyt. Tämän jälkeen voidaan arvioida, voidaanko ja kannattaako vanhan pinnoitteen päälle tehdä uusi pinnoite vai poistetaanko vanha pinnoite ja tehdään uusi pinnoitus alla olevalle raakabetonipinnalle.

Kun vanha pinnoite on tarkoitus jättää uuden pinnoitteen alle, on vanhan pinnoitteen oltava alustassaan hyvin kiinni vastaavalla tavalla kuin uuden pinnoitteen tulisi olla.

Vanhan ja uuden pinnoitteen tulee kemiallisesti yhteen sopivia, sillä muutoin uusi pinnoite irtoaa helposti vanhasta pinnoitteesta jonkin ajan kuluttua. Tällöin tulee väistämättä eteen kysymys siitä, mitä materiaalia vanha pinnoite on ja mikä vaihtoehto uudentyyppisistä pinnoitteista on vanhan kanssa yhteensopiva. Tässä tilanteessa auttaa kokeneen lattiaurakoitsijan ammattitaito.

Saima International Oy, Kylänraitti 7, 11710 RIIHIMÄKI, Puh: 0400 305 997, Sähköposti: info@saimainternational.fi